3 eenvoudige tips voor een succesvolle badkamer renovatie

Het renoveren van een van de meest gebruikte (en misbruikte!) kamers in elk huis – de badkamer – kan een hele leuke taak zijn. Het kan echter veel uitdagingen met zich meebrengen, vooral wanneer een goede planning wordt overgeslagen!Maar wees niet bang – we hebben deze nette kleine tips verzameld om in gedachten te houden voor uw volgende badkamerrenovatie. En daarnaast introduceren we ook een vakkundig restauratie- en renovatieteam dat uw badkamer make-over veel gemakkelijker en sneller zou kunnen maken dan u ooit voor mogelijk had gehouden. Dat is ventilatieshop.com!

1. Planning

Voordat u nieuwe kranen uitkiest, weet je wat je wilt bereiken met je nieuwe badkamer. Heeft u bijvoorbeeld een multifunctionele ruimte nodig die ideaal is voor het hele gezin met een bad, douche en dubbele wastafels? Of droomt u in plaats daarvan van een spa-achtige badkamer? Dit geeft u een betere indicatie van welke fittingen en stijl u zoekt. Bedenk vanaf dat uur waar het bestaande sanitair en elektra zich bevinden, want het verplaatsen en installeren van nieuwe leidingen en elektra kan uw kosten ernstig verhogen. Een geweldige manier om een badkamer opnieuw te doen voor veel minder kosten is door eenvoudig tegels, sanitair en kranen te vervangen, omdat er geen extra sanitaire veranderingen nodig zijn.

zolder

2. Rekening houden met kosten

Wees slim met uw badkameraccessoires – u wilt gaan voor klassieke accessoires die gegarandeerd zijn en niet hoeven te worden vervangen. Meestal wordt voorgesteld om ongeveer 10-15% van het sanitair budget voor badkameraccessoires opzij te zetten. Maar zet een klein budget apart als iets vervangen zou moeten worden, zoals een wtw unit!

3. Hulp inroepen

Er is geen reden waarom u alleen naar dat gerenoveerde badkamer project moet gaan – laat u vanaf het begin helpen door een professional! Ongeacht hoe groot of klein uw badkamer make-over project kan zijn, u zult verschillende vakmensen nodig hebben om te helpen – badkamer ontwerper(s), bouwers, loodgieters, elektriciens, tegelzetters, enz.┬á

Geef een reactie