Breng meer kleur in huis!

Kleur geeft jouw interieur een boost! Zonder kleur vinden wij het interieur saai en denken we dat kleur meer sfeer kan geven aan jouw woning. Je kunt kleur al in de kleinste accessoires verwerken om het toch net even wat mooier te maken. Hoe je dit doet leggen wij uit!

Seizoensgebonden

Of je nu in de winter, herfst, lente of zomer het interieur aan wil pakken, kleur mag hier zeker niet ontbreken! Denk er wel aan dat je in de winter meer focus legt op warme kleuren en in de zomer op koudere kleuren. Maak in de winter bijvoorbeeld meer gebruik van rood, bruin of oranje en in de wintermaanden van blauw en groen. 

Accessoires

De meest toegankelijke manier om kleur toe te passen is door middel van accessoires. Je kunt gekleurde kussens op de banken plaatsen of leg een gekleurde deken over de rand van een stoel. Daarnaast kun je gekleurde kaarsen neerzetten of planten met een gekleurde pot. 

Nieuwe meubels

Je kunt natuurlijk ook een meubelstuk vervangen door een meubelstuk met een kleur. Kijk voor meubels Utrecht eens naar Sluys wonen. Let er hierbij op dat je een kleur kiest die het hele jaar mooi is, een voorbeeld is oud rose of okergeel. 

Gekleurde muren

Wil je het grootser aanpakken en eens wat anders? Dan kun je natuurlijk ook één van je muren een kleur geven. Je kunt hierbij zelf kiezen welke muur je een kleur geeft en welke kleur dit wordt. Voor een rustgevende kleur kun je gaan voor pastelkleur blauw of groen.

Geef een reactie