Maxifleur

Creëer een urban jungle met Maxifleur kunstplanten!

Ik vind het altijd enorm gezellig om veel plantjes in huis te hebben, maar helaas gaan veel echte planten bij mij uiteindelijk dood. Gelukkig heb ik Maxifleur ontdekt, een webshop waar je de mooiste kunstplanten kunt bestellen. Ik heb hier al een aantal keren besteld en ik ben altijd weer heel tevreden over de kwaliteit van de planten!

Realistisch

Gezellig en sfeervol

Ik heb veel verschillende soorten kunstplantjes besteld bij Maxifleur en ik vind ze allemaal heel leuk staan in mijn huis. Doordat de kunstplanten geen zon en water nodig hebben, kun je ze eigenlijk overal neerzetten. Zo heb ik nu ook planten op ongebruikelijke plekken in huis staan, bijvoorbeeld in de badkamer en op het toilet. De kunstplanten maken elk hoekje in huis dus enorm gezellig en je kunt zelfs kunstplanten voor buiten in de tuin, op het balkon of dakterras kopen.

Mooie kwaliteit kunstplanten

Verder ben ik zeer te spreken over de kwaliteit van de kunstplanten. Je ziet namelijk bijna geen verschil met echte planten! De kunstplanten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn enorm stevig, dus ze gaan erg lang mee. Als je ze af en toe afstoft, dan blijven deze kunstplanten nog jarenlang fris en groen.

Assortiment

Onderhoudsarm

Tenslotte zijn kunstplanten natuurlijk ook erg fijn omdat ze onderhoudsarm zijn. Verwelkte bloemen of bruine en afvallende bladeren zijn verleden tijd als je voor kunstplanten kiest, want deze blijven altijd even mooi. Ik vind het echt heerlijk om een gezellig en groen huis te hebben, terwijl ik hier bijna niets voor hoef te doen (behalve af en toe afstoffen). Zie jij je eigen urban jungle in huis ook wel zitten, maar ben je slecht in het verzorgen van echte plantjes? Bekijk dan snel de webshop van Maxifleur of kom langs de grote showroom in Rozenburg!