Creëer meer ruimte in uw woning

Vindt u het huis aan de kleine kant en wilt u meer ruimte creëren? Door slim om te gaan met de ruimte in en om het huis lijkt uw woning al een stuk groter dan eerst! We kunnen er helaas niet voor zorgen dat u meer grond om het huis heeft, wel kunnen wij u tips geven hoe u deze ruimte het beste kan gebruiken.

Benut opbergruimtes

Er zijn genoeg plekken en ruimtes in huis die als ‘zinloos’ worden gezien. Juist deze hoekjes en ruimtes kunt u gebruiken om spullen in op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een kast onder de trap. Dit is vaak een loze ruimte, waar u op een makkelijke manier een kast in kunt maken. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het gebruiken van de meterkast om onder andere gereedschap in op te bergen.

Meer licht 

Een donkere ruimte lijkt vaak kleiner dan een lichte ruimte. U kunt er dus voor zorgen dat er meer lichtinval naar binnen komt door de juiste raamdecoratie te gebruiken of door meer ramen in huis te plaatsen. Een andere slimme manier om met licht om te gaan is door het plaatsen van spiegels. Spiegels kunnen het licht weerkaatsen en de ruimte wordt optisch groter gemaakt. 

Verleng de woning

Wanneer je genoeg ruimte om het huis hebt kunt u ervoor kiezen om de woning te verlengen. Het advies is om een veranda op maat te laten maken door bijvoorbeeld Houthandel Wielink. Hierdoor kunt u ook profiteren van de ruimte die u om het huis heeft en wordt de woning groter.

Geef een reactie