Dyson producten

Dyson Supersonic

Als je ’s ochtends voor werk aan nog wil douchen dan is het fijn om daarna snel je haar te kunnen drogen. Met nat haar aankomen op je werk is namelijk niet professioneel en geeft je een onverzorgde look. Daarom is het fijn om een föhn te hebben die je haar snel droogt. Dyson, koploper als het gaat om stofzuigers, heeft daarom hun expertise op het gebied van lucht ingezet bij het ontwerpen van een goede föhn. De Dyson Supersonic zorgt ervoor dat je haar snel droog, zodat je snel voor werk aan of voor een feestje nog gewoon kan gaan douchen. Daarnaast zorgt deze föhn er ook nog eens voor dat je haar glanst en beschermd wordt.

Dyson producten

Slimme technologie

Dyson heeft veel kennis op het gebied van lucht en heeft deze Dyson Supersonic daarom voorzien van een intelligente warmteregeling. Dit houdt in dat de föhn de luchttemperatuur maar liefst 40 keer per seconde meet om te voorkomen dat de föhn te warm wordt. Zo voorkomt dit apparaat beschadiging aan het haar door hoge temperaturen. Daarnaast heeft het apparaat Air Multiplier Technologie, waarmee een luchtstroom wordt versterkt tot een gecontroleerde en snelle straal lucht. Dit zorgt ervoor dat je haar snel droogt en je dus niet lang hoeft te wachten voor je de deur uit kan stappen. Tot slot is de Dyson Supersonic voorzien van een digitale V9 motor , die tot 110.000 tpm maakt en 13 liter lucht per seconde verplaatst naar de versterker. Zo is de föhn voorzien van de slimste technologieën, waardoor jij makkelijk je haar droogt.

Dyson producten

Dyson Supersonic aanbieding

Op Dysonaanbieding.nl vind je alle aanbiedingen van producten van Dyson, waaronder ook aanbiedingen voor de Dyson Supersonic. Op de website vind je een actueel overzicht van alle aanbiedingen en de bijbehorende aanbieders, zodat je meteen weet waar jij jouw Dyson Supersonic het voordeligst kan kopen. Je bestelt het product vervolgens online of koopt het in de winkel. Zo is niet alleen het föhnen van je haar heel makkelijk, maar ook het kopen van de Dyson Supersonic.