luifel.com

Een luifel bij de deur

Ken je de website luifel.com al? Daar heb ik zelf onlangs een luifel besteld, waar ik enorm tevreden over ben. Ik wilde een luifel voor de deur, omdat het om diverse redenen handig was, het beschermt je tegen weer en wind, maar het geeft ook een leuke sfeer. Ik besteed veel zorg aan de uitstraling van mijn huis, het heeft iets fijns om thuis te komen in een mooi huis. Daarom is het aanzicht voor mij heel erg belangrijk. Omdat ik al maanden het idee had om een luifel aan te schaffen, besloot ik daad bij woord te voegen en mee te gaan in een voordelige aanschaf. Uiteraard heb ik eerst contact gezocht voor advies, ik heb via de website het een en ander al bekeken en afgestreept – voor en nadelen bedacht, en daarna heb ik gebeld voor een adviesgesprek.

luifel.com

Monteren en bezoek

Toen ik mijn aanschaf had voltooid, was de levering vrij snel en gemakkelijk. Ik koos voor een gebogen luifel, dit heeft een wat traditionelere smaak en het paste goed bij de huizen in de straat. Het monteren ging razendsnel, ik ben een handig iemand, dus kon dit makkelijk zelf aan. Het was erg gezellig bovendien, omdat meerdere buren gedag zeiden tijdens het monteren. Toen alles klaar was, ben ik aan de overkant gaan staan en heb ik een foto gemaakt: het was een prachtig plaatje. Ik heb meteen mijn familie uitgenodigd. Ik kreeg veel complimenten, waardoor het een geslaagd project is.

luifel.com