Somfy buismotoren

Eenvoudig je zonnescherm bedienen

Gelukkig bestaan er vandaag de dag verschillende mogelijkheden betreft de bediening van zonweringen, de tijd dat alles met de hand moest worden bediend is niet meer. Somfy buismotoren zijn de machines om rolluiken en zonweringen aan te sturen met de nieuwste techniek, sunstyle-zonwering.nl is specialist op het gebied van de motoren en sensoren om te zorgen dat alles veilig functioneert. Een zonwering moet feilloos in en uitgedraaid kunnen worden met een motor, ook wanneer er obstakels in de baan van het scherm aanwezig zijn. Niet voor niets is het bedrijf toonaangevend op de markt betreft de aansturing van verschillende producten.

Somfy buismotoren

Verschillende sensoren

Door het gebruik van verschillende sensoren, weet je zeker dat je veilig gebruik kunt maken van de Somfy buismotoren. De begrenzer zorgt ervoor dat je het doek van je zonwering nooit te strak oprolt, of te ver uitrolt zodat het doek wordt beschadigt. Ziet de sensor dat er een obstakel in de baan is van het scherm, zal de motor direct stoppen en pas weer gaan werken wanneer het obstakel is verwijderd. Wanneer je vertikale lamellen hebt als zonwering, zal in de winter vorst worden herkend. Hierdoor worden de motoren niet aangestuurd om beschadigingen van de lamellen te voorkomen.

Maak gebruik van radiotechnologie

Wil je het helemaal comfortabel hebben dan kun je radiotechnologie gebruiken om je zonweringen draadloos te besturen, de Somfy buismotoren kun je gebruiken wanneer je enkele zonweringen op afstand wilt besturen. Het bijplaatsen van de motoren is ook geen bijzaak, wil je snel en slim kunnen uitbreiden dan is homecontrol perfect voor jou. Deze software is uiterst slim en veilig, je kunt dit systeem vergelijken met een c.v. installatie. Op afstand bedien je verschillende soorten zonweringen op afstand, bijvoorbeeld een zonwering op zolder of in de woonkamer. Maar ook andere producten kun je ermee aansturen. 

Geef een reactie