eijffinger

Eijffinger, onderscheidende interieurstoffen en behang

Je hebt vast wel eens van Eijffinger gehoord of iets van dit bekende woonmerk gezien in woonbladen of in het tv-programma ‘Weer verliefd op je huis’. Het is een creatief, onderscheidend woonmerk, dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van trendsettende stof- en behangontwerpen. Hun interieurstoffen en het behang dat door hun ontworpen wordt, is erg geliefd bij mensen die actief bezig zijn met de inrichting van hun woning. Hun interieurstoffen en hun prachtige behang vind je in interieurs over de hele wereld.

eijffinger

Al 145 jaar uitgesproken en kleurrijke dessins

Anna Eijffinger, oprichtster van het bedrijf, startte in 1875 een behangselzaak op het Noordeinde in Den Haag, met behang voor welgesteldere mensen die hun interieur wilden decoreren. Inmiddels is het bedrijf al 145 jaar actief als ontwerper en producent van uitgesproken en kleurrijke dessins op behang en interieurstoffen. Unieke ontwerpen, die in jouw interieur uitdrukking geven aan jouw identiteit. Wie ben jij? Waar sta jij voor? Waar wil jij naar toe? Vertaald naar jouw interieur. Dit prachtige woonmerk maakt eerlijke producten, waarmee jij je mee kunt identificeren. Nederlands design, dat over de hele wereld verkocht worden.

Een uitgebreide interieurstoffencollectie

Dit trendy woonmerk heeft een uitgebreide interieurstoffencollectie in unikleuren en met prachtige dessins, die zowel in interieurwinkels als online te koop zijn. Naast de reguliere collectie heeft dit merk ook een collectie vlamvertragende stoffen, de collectie FR-one. Deze unieke interieurstoffen zijn geschikt voor meubels, gordijnen en dekbedhoezen en zijn gebruiks- en milieuvriendelijk. Ze worden gebruikt in onder andere ziekenhuizen, restaurants, bedrijven en theaters, want in dergelijke bedrijven is niet alleen de interieuruitstraling belangrijk, maar ook brandveiligheid.

Hoge kwaliteit behang

Het meeste behang van dit prachtige woonmerk is gemaakt van hoge kwaliteit vliesbehang(smartpaper). Elk jaar worden er nieuwe collecties uitgebracht, met nieuwe kleuren, materialen en vormen, die op verkooppunten door het hele land verkrijgbaar zijn. Heel populair is het behang, dat gemaakt wordt in samenwerking met Pip Studio. Ook de Bold Collectie is zeer geliefd. Het bekijken van deze en andere collecties is zeer de moeite waard.

End Of Article

Geef een reactie