Big Green Egg Large van Kamado Express

Grote barbeque voor een feestje in de tuin

Een feestje in de tuin is altijd leuk, zeker als je vrienden en familie lekker blijven eten. Probleem is alleen vaak dat je geen geschikte barbeque hebt om al het vlees tegelijk te grillen, met de Big Green Egg Large van Kamado Express ben je voor altijd van dit probleem af. Vis en vlees kun je eenvoudig scheiden op het grote grilloppervlak van maar liefst 46 cm. Ongeveer voor 8 personen tegelijk kun je vlees of vis grillen, gezellig tegelijkertijd eten dus.

Ook veel accessoires voor je barbeque

Big Green Egg Large van Kamado Express

Het model Big Green Egg Large van Kamado Express is niet alleen het grootste exemplaar, ook zitten bij deze barbeque de meeste accessoires. Omdat het oppervlak om te grillen vrij groot is kun je wel bedenken dat er natuurlijk erg veel mogelijk is. Bijvoorbeeld een mini burger basket om kleine hamburgertjes te grillen, en deze eenvoudig om te kunnen draaien. Op deze manier zijn er vele accessoires die het grillen eenvoudiger en lekkerder maken.

Big Green Egg Large van Kamado Express

Halve maan accessoires

Gerechten kun je door deze vorm in een keer bereiden, in de Bigg Green Egg Large van Kamado Express passen twee half moon accessoires. Op de pizzasteen kun je heerlijke pizza’s maken en op de andere helft iets anders bereiden. Ben je met meerdere personen aan het barbecuen dan heeft iedereen zijn gewenste gerecht. De tijd dat iedereen tijdens een barbeque hetzelfde moet eten is met deze fantastische barbeque voorbij. Vis en vlees kun je eenvoudig scheiden zodat er geen smaken en geuren worden overgebracht.