Hier moet je op letten bij het laten leggen van een beton cire vloer

Ben je wel klaar met die laminaat vloer of die tegels en wil je eens wat anders wat ook nog hip is? Kies voor een beton cire vloer! Je creëert daarmee een strakke look in je huis en het ziet er heel modern uit. Het geeft veel rust in je huis en je kunt uit veel verschillende beton cire kleuren kiezen. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een warme tint, maar ook voor koele beton cire kleuren. Dat is helemaal aan jou. Wat je van zo’n vloer kunt verwachten? Dat leggen we je uit in dit artikel.

Duurt lang

Een beton cire vloer ziet er ontzettend strak en modern uit en er bestaan verschillende beton cire kleuren. Wel moet je er rekening mee houden dat zo’n vloer er niet 1,2,3 ligt. Het leggen van een beton cire vloer neemt namelijk behoorlijk wat tijd in beslag. Deze wordt namelijk is meerdere lagen aangebracht. En elke laag moet eerst volledig opgedroogd zijn, voor de volgende laag kan worden aangebracht. Je kunt ervan uitgaan dat dit minstens een week duurt. Heb jij in je hoofd dat je de volgende dag al gebruik kan maken van je vloer met prachtige beton cire kleuren? Dan is het goed dat je met je neus op de feiten wordt gedrukt nu.

Veel opties

Denk je dat je niet hoeft na te denken wat voor beton cire vloer je wilt omdat er maar één optie is? Dan heb je dat goed mis! Er zijn namelijk veel verschillende kleuren, dus het is goed om na te denken of je voor koele of warme beton cire kleuren wilt gaan. Als je daar zelf niet uitkomt, kun je naar een woonwinkel toe gaan om advies te vragen. De medewerkers hebben verstand van dit soort zaken en helpen je graag met het uitzoeken van beton cire kleuren. Doe er je voordeel mee en succes!

Geef een reactie