Hoe je leuk kan wonen in Den Haag, Eindhoven of Rotterdam

Deze drie grote steden hebben allemaal hun eigen karakter en leuke omgevingen of activiteiten in de buurt. Hier zal je de tops vinden per stad, zodat jij een makkelijke keuze kan maken waar jij heen wilt verhuizen. Of juist waarom je er wilt blijven. Het kan natuurlijk ook zijn dat je gewoon even gezellig gaat stappen. 

Het beste van de drie steden

Om een goed beeld te krijgen van wat er te doen is of hoe de omgevingen eruit zien, ga je lezen per stad voor een makkelijk overzicht. Laten we beginnen met de stad aan zee, Den Haag.Den haag, of ouderwets gezegd ’s-Gravenhage, ligt in Zuid-Holland en lekker dicht bij de zee. Zo heb je al een goede zomerse activiteit wat gratis en voor niets beschikbaar. Geeft al meteen een sterke reden. Je kan natuurlijk ook gewoon even snel naar het strand tijdens wat frissere dagen voor een mooie wandeling tussen de duinen of vlak langs het water. Naast het strand heb je een klein winkel centrum zodat je de dag nog langer kan doorbrengen hier. Vaak is er ook op dit gebied een markt of een braderie met mooi weer.
Verder kan je voor een culturele dag even door China Town gaan, een bezoekje brengen aan de grote kerk, het paleis Noordeinde of het Vredespaleis. Er is dus nu al genoeg te doen.
De leukste woongebieden van Den Haag zijn het Centrum De Beste Binnenstad van Nederland en het Zeeheldenkwartier. Huur een verhuisbedrijf Den Haag in en vertrek meteen!

Nu de overstap naar Eindhoven, “de gekste”. Bevindt zich in Noord-Brabant. Ook hier onderin Nederland is er genoeg te vinden. Zo kan je kiezen tussen drie verschillende museums. Waarvan een openlucht is. Dus ook leuk met de kinderen. Wat nog meer leuk is met het hele gezin is het dierenrijk. Je kan er zelfs even gaan lunchen naast de beren! Hier houd het niet op met de buitenpret. Er is nog een dieren- en vogel park waar ze buiten vrij zijn om te lopen binnen hun eigen gebied.
Voor een leuke wandeling en wat rust zijn de Genneper Parken wat voor jou, of de Strabrechtse Heide. Dit zijn maar de paar van de leuke activiteiten voor op een dagje uit.
De wijken waar jij een leuke buurt zal hebben zijn Strijp-S, het Oud-Stratum en het Witte Dorp. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met een verhuisbedrijf Eindhoven.

Als laatste maar niet de minste, Rotterdam. Met de belangrijkste haven van Nederland is dit ook zeker een mooie stad. Voor mooie plaatjes kan je naar de Euromast en met de bekende lift helemaal naar boven. Hier kan je leuk eten en kinderen zullen ook hun ogen uit kijken over de stad. Wat je nog meer kan is de Erasmusbrug. Vanaf deze brug kan je de Rotterdamse skyline zien.
Ook hier is weer een dierentuin te vinden en het Oceanium voor een leuk dagje met de kinderen. Shoppen kan ook in Rotterdam, de Koopgoot en de Lijnbaan heeft keuze zat in leuke winkels.
Een verhuisbedrijf Rotterdam zal jou helpen met het verhuizen naar de stad. Aanraders zijn wijken zoals Oude Noorden, Katendrecht en de Delfshaven.