Inpaktafel

Heb jij een webshop en gaan er bij jou tientallen of misschien wel honderden pakketjes per dag doorheen? Dan is het inpakken daarvan een hele klus. Om dit gemakkelijker en overzichtelijker te maken is een inpaktafel een uitkomst. Zo’n tafel is als het ware een werkbank waarop genoeg ruimte is voor het verpakkingsmateriaal en het inpakken zelf. Dit zorgt ervoor dat je personeel de orders sneller kan verwerken en jouw pakketjes dus op tijd zullen aankomen bij de klant.

Werkbank

De kenmerken van een werkbank ken je vast wel: een grote tafel die stevig staat en waarop genoeg werkruimte is. Een inpaktafel is een tafel die specifiek gebruikt kan worden voor het inpakken van orders in verzendmateriaal, maar bijvoorbeeld ook als cadeautjes. Het is daarom ook heel handig om aan zo’n werkbank te werken en orders op deze manier vlot gereed te maken voor verzending.

Inpakken van orders

Het ligt natuurlijk aan de grootte van de artikelen de die je verkoopt, maar verzenden doe je doorgaans in enveloppen, verzendzakken en verzenddozen. Daarnaast gebruiken veel (online) winkeliers verpakkingsmateriaal dat speciaal voor ze ontworpen is. Enveloppen, verzendzakken en verzenddozen met het logo of een andere opdruk bijvoorbeeld. Daarnaast wordt er vaak gebruik gemaakt van bubbeltjesfolie en vloeipapier. Een order maak je af met een mooie sticker en eventueel lint. Natuurlijk moet een order ook geadresseerd worden, dit kan tegenwoordig heel gemakkelijk met de printbare labels van veel verzendbedrijven. Zoals je leest zijn dit een heleboel spullen die nodig zijn bij het inpakken van orders. Een speciale werkbank helpt je dan ook het overzicht te behouden en aan al deze spullen een plek te bieden zodat de orders uiteindelijk allemaal netjes, heel en op tijd en naar tevredenheid afgeleverd kunnen worden bij de besteller van het pakket.

Geef een reactie