Interieur trends voor 2020

Als je probeert uit te vinden wat je dit jaar allemaal met je huis kunt doen, zijn hier een paar trends die jou de nodige inspiratie kunnen geven. We hebben hieronder een handje vol voor je uitgewerkt!

Leer

Leer is buitengewoon comfortabel en het is geweldig om met een goed boek lekker op weg te kwijnen. Hoewel leer niet waterdicht is, is het gemakkelijk schoon te maken en als je er een beetje water overheen spat, is het binnen de kortste keren droog. Een leren bank is een uitstekende keuze voor mensen die hun woonkamer graag met chique meubels inrichten. De meeste leren meubelen zijn daarnaast ook nog eens behoorlijk duurzaam.

Meer wit

Wit is het nieuwe zwart en we bedoelen alles. Muren, vloeren, meubels, bekleding. Een gemakkelijke manier om je huis bij te werken, is door te kiezen voor behang in een witte tint. Het is een eenvoudige en naadloze manier om een beetje frisheid toe te voegen en een extra beetje ruimte toe te voegen.

Geef je badkamer een complete overhaul

Bekijk voordat je grote wijzigingen aanbrengt je decoratie en ontwerp. Vind je het echt nog wel mooi zoals het er nu bij staat? Zo nee, waarom zou je dan niet de tijd nemen om een wijziging aan te brengen? Het is voor de hand liggend om alles van de muur te verwijderen en wit te schilderen of zelfs van de badkamer een gezellige en functionele plek te maken. Een trend die we steeds vaker zien is het toevoegen van planten in de badkamer, dit is makkelijk maar brengt veel teweeg!

We zouden graag willen weten welke trend je het leukst vindt om bij jou thuis te proberen.

Bron: https://www.shopx.nl/