Je eigen taatsdeuren samenstellen

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe taatsdeuren, deuren waarvan de scharnieren bijna niet te zien zijn, dan kun je natuurlijk eerst rustig rondkijken tussen het bestaande aanbod. Maar ben je op zoek naar iets bijzonders of kun je in het bestaande aanbod niet vinden wat je precies zoekt, overweeg dan om je eigen stalen taatsdeuren te laten samenstellen. Zaken als ontwerp en maat van de deur zijn zaken die voor zich spreken wanneer je een deur gaat samenstellen, maar wist je dat Stalen Deur nog even een stapje verder gaat in het zelf laten samenstellen. Lees hier wat je nog allemaal meer kan bepalen voor jouw eigen stalen taatsdeuren.

Deurbeslag

De deurbeslag of handgrepen leveren een grote bijdrage aan het gebruiksgemak van de deur. Daarnaast dragen ze ook bij aan de stijl en uitstraling van de deur. Bij Stalen Deur kun je kiezen tussen twee soorten handbeslag voor je stalen taatsdeuren. Stalen Deur biedt de Canalis greep en de Imago greep aan. Canalis is een slank en strak ontwerp, de Imago greep is wat opvallender. Voor de beeldvorming van de handgrepen kun je een kijkje nemen op https://stalen-deur.nu/.

Coating

Verder kun je ook de coating van je nieuwe stalen taatsdeuren helemaal zelf uitkiezen. Standaard worden de deuren van Stalen Deur geleverd met een poedercoating in specifieke tint zwart. Deze zwarte poedercoating wordt in twee uitvoeringen geleverd: een gladde uitvoering en een uitvoering met structuur. Het verschil tussen deze twee is over het algemeen pas te zien als er licht op de deur valt. De structuur uitvoering zorgt ervoor dat de deur zwarter oog en minder glinstert. Mocht je je stalen taatsdeuren in een andere kleur willen, dan is die mogelijkheid er ook. Afwijken van de standaard zwarte kleur brengt wel extra kosten met zich mee, afhankelijk van de gekozen kleur.

Draairichting

Het grootste voordeel van taatsdeuren is dat er geen rekening gehouden hoeft te worden met de draairichting van de deur. Doordat de deur zwevend in de deuropening wordt geplaatst, kan de deur naar twee kanten worden geopend. Wel kun je bij het plaatsen van de deur kiezen aan welke kant van de opening je de scharnieren bevestigd wilt hebben, omdat dit van invloed is op het gebruiksgemak. Maar daar hoef je pas aan te denken als de monteurs van Stalen Deur je prachtige nieuwe stalen taatsdeuren komen plaatsen en niet bij voorhand al.

Eigenlijk heeft zo’n stalen taatsdeur alleen maar voordelen, hé? Overtuigd? Bestel vandaag dan nog jouw eigen stalen taatsdeuren bij Stalen Deur.

Geef een reactie