Kamerplanten soorten palm

Menig kantoortuin is met palm kamerplant op te fleuren. Het is belangrijk dat een werkplek als prettig wordt ervaren, en groene bomen en planten mogen dan niet ontbreken. Kiezen voor kamerplanten soorten palm kan dan een goede keuze zijn, ook al heeft Tropic trees meer planten die geschikt zijn voor in het kantoor in het assortiment. In een kantoortuin kun je planten vaak in een groepje schikken, je verkrijgt dan een indoor tuintje. Je koopt bij Tropic trees een grote bak, en je bestelt planten voor in die bak. Eenvoudig creƫer je zo die aangename werkplek met een minimaal verzuim.

Kamerplanten voor in bedrijven en woningen

Tropic trees heeft meer te koop dan de palm kamerplant en velen daarvan zijn ook uitermate geschikt voor de kantoortuin. Bijvoorbeeld de lucht zuiverende mix van clusia, asplenium en philodendron heeft veel voordelen. Tegen een scherpe prijs heb jij gezonde planten in je kantoor, en die verdien je terug. Tropic trees heeft ook veel planten voor in huis. Je hoeft daar niet zo te produceren, maar je moet daar wel een gezond leefklimaat verkrijgen, en binnen planten helpen daarin. Bekijk rustig op de site wat er te koop is aan planten voor binnenshuis of op het kantoor. Er zal altijd wel iets tussen zitten wat je ergens kan plaatsen.

Tropic trees heeft bomen en planten voor buiten

Tropic trees heeft ook palmbomen voor buiten. De kamerplanten soorten palm zijn niet winterhard, maar de meeste palmbomen voor buiten wel. Ook die zijn in een groepje te schikken. Tropic trees heeft ook de olijf, citrus, en vijg. Je kan dan een exotische boomgaard maken. Je moet dan wel opletten of dat alle bomen een periode van vorst aankunnen. Sommige bomen moet je tijdens koude afdekken, en daarvoor heeft Tropic trees een speciale hoes te koop. In sommige gevallen moeten de bomen of planten naar binnen gehaald worden zodra het gaat vriezen. Tropic trees geeft hierin advies.

Geef een reactie