Kunststof Bouwmateriaal

Kunststof gevelbekleding voor een vernieuwde uitstraling van je woning

Is jouw woning wel aan een opknapbeurt toe? Dan kun je uiteraard aan de slag gaan met verf en kwasten, maar lang niet altijd geeft je dat het resultaat dat je voor ogen had. Je wilt een mooi frisse look voor je woning. Een vernieuwde uitstraling, zonder daar al te grote verbouwingen voor hoeven te doorstaan. Dat is niet onmogelijk! Sterker nog, met kunststof gevelbekleding wordt jouw woing weer als nieuw. Je geeft je gevel een geheel nieuwe uitstraling en verbetert tevens de isolatie van je muren. Twee vliegen in één klap dus. Meteen aan de slag zou ik zo zeggen.

Wat is kunststof gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding zijn lange kunststof panelen die je horizontaal, verticaal en in sommige gevallen zelfs diagonaal tegen de gevel van je woning kunt plaatsen. Ook worden deze gevelpanelen vaak gebruikt voor het bekleden van chalets, stacaravans, vakantiewoningen, tuinhuisjes en woonboten. Het kunststof is onderhoudsvrij, weersbestendig en kleurvast. Het verhoogt de waarde van je woning en verbetert de uitstraling ervan. Daarnaast is de montage van de kunststof panelen zeer eenvoudig en kan de doe-het-zelver dit prima zelf.

Verschillende soorten kunststof gevelbekleding

Kunststof gevelpanelen zijn in veel verschillende soorten te koop van veel verschillende merken. Het is aan te raden om een gevelbekleding te kopen van hoogwaardige kwaliteit. Op die manier weet je dat je er nog jaren mee vooruit kan. Eén bekend kwalitatief merk is Eurotexx. Eurotexx gevelbekleding is duurzaam, milieuvriendelijk en 100% recyclebaar. Het is daarnaast ook een goede investering, omdat de levensverwachting van dit kunststof maar liefst 30 jaar is. Eurotexx gevelbekleding heeft een natuurgetrouwe nerfuitstraling, dat zvrijwel niet van echt hout te onderscheiden is. Daarnaast is het Eurotexx kleurvast en uv-bestendig. Je hebt er dan ook jaren plezier van.

Met welke Eurotexx gevelbekleding ga jij aan de slag

Als je kiest voor het hoogwaardige kwalitatieve merk Eurotexx, heb je de keuze uit veel verschillende soorten gevelpanelen. Zo kun je kiezen voor Dubbel Rabat, dat zich kenmerkt door zijn hoge paneelhoogte. Dat heeft als voordeel een snelle dekking van de gevel en een snelle montage. Een andere soort is het Potdeksel. Deze gevelbekleding kenmerkt zich door zijn licht taps toelopende en overlappende panelen, wat zorgt voor een elegante uitstraling. De laatste variant Eurotexx zijn de T-Rexx dubbel rabatdelen. Deze hebben een diepere en onverdeelde grove en dat geeft een extra natuurlijke uitstraling van jouw woning, vakantiehuis of tuinhuis.

De montage

Uiteraard kun je voor makkelijk en snel gaan door een vakman in te huren voor de klus. Toch is de montage van kunststof gevelbekleding helemaal geen moeilijke klus en kan de doe-het-zelver dit prima zelf. Door de panelen online te bestellen en aan huis te laten leveren, kun je direct aan de slag.