woning

Ook buiten Amsterdam werkzaam

Waar het begon in Amsterdam wordt de service van vastgoedbeheer Amsterdam beetje bij beetje verspreid over het land. Leiden, Haarlem, Den Haag en Rotterdam heeft ook al kennis mogen maken met de diensten. Als verhuurder heb je helemaal zelf in de hand welke taken je wel en niet wilt uitvoeren, de overzichtelijke pakketten maken het eenvoudig om tot een passende keuze te komen. In iedere stad worden dezelfde keuzes aangeboden, op deze manier heb je als verhuurder een helder en duidelijk beeld betreft de technische als de financiële mogelijkheden.

Wat houdt technisch beheer precies in?

Preventief onderhoud, het oplossen van storingen en begeleiden bij onderhoudswerkzaamheden vallen onder het technisch beheer van vastgoedbeheer Amsterdam. Het doen van inspecties, en het maken van een rapport is ook een van de taken die de makelaar op zich kan nemen. Is er een renovatie op komst, of wil je een bouwkundige aanpassing aan de woning doen dan is er juiste begeleiding aanwezig. Door gebruik te maken van een ervaren netwerk, ben je verzekerd van de juiste mensen op de verschillende posities. Tijdens een vrijblijvend gesprek worden alle mogelijkheden besproken.

Vastgoedbeheer Amsterdam

Administratief beheer 

Verhuur je als investeerder meerdere woningen dan is het belangrijk dat je een professioneel financieel overzicht daarover hebt, het opstellen van jaaroverzichten en natuurlijk maandelijks het innen van de huren van je panden. Is er ergens een huurachterstand ontstaan, dan zal vastgoedbeheer Amsterdam hierin ook bemiddelen of eventuele vervolgstappen ondernemen. Welke toekomstige huurder ook interesse heeft, een screening volgt altijd om uit te sluiten dat de huurder bijvoorbeeld niet financieel krachtig genoeg is en er daardoor problemen ontstaan. Wil je meer informatie betreft de diensten van vastgoedenco.nl in Rotterdam, Amsterdam, Leiden, Haarmen of Den Haag neem dan snel contact op via de website van de vastgoedbeheerder voor al je vragen.

Geef een reactie