vloerlamp zwart

Op zoek naar een vloerlamp?

Wanneer je op zoek bent naar een vloerlamp zwart ben je bij directlampen.nl aan het goede adres. Landelijk, modern, industrieel of hout, in het assortiment vind je altijd een passende vloerlamp voor jouw woning. Een eenvoudig of speciaal ontwerp, we leveren altijd goede kwaliteit en wat je gewend bent van ons. De verschillende kleuren en stijlen zorgen dat onze lampen al in veel huiskamers en andere vertrekken staan. Ook voor de kinderkamer, eetkamer of keuken hebben we meer dan voldoende vloerlampen. Ook bedrijven kunnen we voorzien van de goede verlichting om in te werken.

vloerlamp zwart

Trends op het gebied van verlichting

Met de vloerlamp zwart heb je een trendy en modern look van je woonkamer. Of je nu een moderne lamp met een kap van stof hebt, of een strakke vloerlamp met een glazen afwerking. De oorsprong ligt bij de staande leeslamp die veel werd gebruikt in een hoekje achter de stoel om te lezen. Hierbij werd er extra licht mogelijk gemaakt om bijvoorbeeld de krant te lezen of te borduren. De lamp is verder ontwikkeld tot een volwaardige lamp voor het hele huis. Hoe groot of klein de lamp ook is die je nodig hebt, directlampen.nl heeft altijd de goede verlichting voor je.

vloerlamp zwart

Tegenwoordig heb je verschillende soorten verlichting, waar je voorheen een gloeilamp in de fitting kon draaien hebben we tegenwoordig veelal te maken met LED verlichting. De bekende industriƫle vloerlamp zwart is natuurlijk ook verkrijgbaar in een moderne uitvoering, zo heb je een oude lamp met de modernste technieken. En natuurlijk niet vergeten dat de lamp energie bespaart en milieuvriendelijk is. Een lamp met een stoffen kap kan ook industrieel zijn, neem bijvoorbeeld een ruwe stof en je hebt een robuuste oude uitstraling. De meeste kappen zijn voorzien van schroefdraad zodat je deze eenvoudig op het onderstel kunt draaien.