Verasol

Optimaal genieten van het buitenleven

Het weer in Nederland laat wel eens te wensen over, de temperatuur is wel goed maar door de regen die er valt kun je toch niet buiten zitten. Met een veranda van Verasol kun je altijd buiten zitten, of het nu zomer of winter is. Ben je een echt natuurmens en wil je iedere minuut benutten dan kun je de overkapping uitbreiden met glazen schuifwanden. Bij regen schuif je eenvoudig de overkapping dicht, bij zonnig weer heb je een open ruimte.  

Kwaliteit

Toch beschutting tegen de zon 

Niet iedereen vindt het lekker om de hele dag of middag in de zon te zitten, wil je wel buiten zitten maar niet in de zon dan biedt de zonwering van Verasol bescherming. Deze zonwering breng je aan onder het dak van de overkapping om een lekker koel en beschut plekje te creëren. Voor de koude winteravond zijn er speciale kachels beschikbaar, deze kun je ophangen onder de veranda. Op deze manier kun je zomer en winter genieten van je tuin en de buitenlucht. Met de schuifdeuren bepaal je of je veel of weinig frisse lucht wil. 

Tuin

Mogelijk bij nieuwe en oude woningen 

Of je nu een nieuwbouwwoning hebt of een woning uit de jaren 30, voor iedere soort woning heeft Verasol een gepaste overkapping. Modern of traditioneel, naar eigen keuze uit te breiden met een schuifpui of schuiframen. Je kunt de overkapping zo samenstellen zoals jij het mooi en praktisch vindt. Voor iedere budget is er een overkapping in de verschillende soorten, van eenvoudig tot luxe.