tafel

Perfect voor de winter

Tijdens de koude wintermaanden is het heerlijk om lekker warm in bed te liggen en een boek te lezen, of om op de laptop nog even een goede film te kijken. Met je laptop op schoot of op je dekbed lig je in een houding die niet goed is voor je lichaam, een bedtafel is ideaal omdat je deze ook in de juiste hoogte kunt positioneren. Maar voor andere dingen is die ook handig, een boekje lezen, puzzelen, eigenlijk overal waar je een tafeltje voor kunt gebruiken. Gelukkig is er voor elke slaapkamer een passend model beschikbaar, ook in verschillende kleuren om te matchen met je interieur.

Voordelige prijzen

Voor een bedtafel hoef je gelukkig niet de hoofdprijs te betalen, je kunt het zo duur en luxe maken als je zelf wenst. Met een vaste bedtafel ben je niet zo flexibel, deze kun je namelijk op je bed zetten om bijvoorbeeld je laptop op te zetten. Wil je wat meer flexibel zijn dan is een model op wieltjes perfect, vaak zit op een of meerdere wieltjes een rem zodat de tafel niet van zijn plaats kan rijden. Op de website van bedtafelkopen.nl vind je verschillende soorten en modellen met allemaal andere eigenschappen. 

Bedtafel

Rustig de dag beginnen

Een bedtafel is ook perfect om op zondag je ontbijt op te zetten, heerlijk nog even in bed blijven liggen en genieten van je ontbijt. Met het blad wat je kunt kantelen, pak je eenvoudig je croissantje en je verse jus de oranges. Beter kan een dag niet beginnen, ben je klaar met ontbijten rijd je eenvoudig de tafel weer weg. Alle tafels zijn van materialen gemaakt die makkelijk schoon te houden zijn, in een aantal verschillende kleuren. Maar het doel waarvoor de bedtafel ontwikkelt is, is voor mensen die door ziekte helaas langere tijd in bed moeten verblijven. 

Geef een reactie