Plakhetzelf

Professionele stickers voor ieder doel

Plakhetzelf.nl is al jaren een specialist op het gebied van muurstickers, praktisch alles is mogelijk om zelf te ontwerpen of te laten ontwerpen. Logo’s voor bedrijven, eigen ontwerpen en je eigen foto’s kun je laten bedrukken voor een sticker. Ook namen en huisnummers worden veel gebruikt om te verwerken in een sticker, zo heb je een entree die uniek is. Voordeel is ook dat iedereen direct ziet wie er woont en of ze bij de goede woning zijn. Muurstickers bestellen kan op ieder moment van de dag in de webshop, kom je er niet helemaal uit dan neem je eenvoudig contact op.

Textiel muurstickers kun je vergelijken met zelfklevend behang, de stickers worden in heel veel gevallen gebruikt voor decoratieve doeleinden. Geprint of gedrukt kun je van de sticker alle patronen en kleuren vervaardigen. Maar ook een tekst, eigen afbeelding of foto kun je laten aanbrengen bij muurstickers bestellen. Voor de babykamer, winkeletalage, als voor kantoor is de sticker uitermate geschikt. Ontwerp een eigen idee met online ontwerper in de webshop van plakhetzelf.nl.

eigen ontwerp

Sticker naar eigen maat ontwerpen

Muurstickers bestellen kun je doen in de webshop van plakhetzelf.nl, hierbij kun je tevens zelf de maat kiezen van de sticker. Bij de afbeeldingen die je hebt geselecteerd voor de muursticker kun je zelf nog een tekst erbij zetten naar wens. Wil je alleen een spreuk in de vorm van letters dan is dit ook mogelijk, de letters zijn afzonderlijk van elkaar aan te brengen op de muur of een andere ondergrond. Heb je een eigen bedrijf dan is een bedrijfslogo met tekst ook een mogelijkheid.