raamstickers

Raamstickers: decoratief en functioneel

Waarom zien ramen er zo saai uit? Een raam kijk je doorheen, meer niet. Vaak is het kozijn niet eens heel mooi om naar te kijken. Al die verspilde ruimte, waarom doe je daar niets iets moois mee? Bijvoorbeeld door raamstickers aan te brengen.

raamstickers

Wat is een raamsticker?

Een raamsticker is een sticker die bedoeld is om te plakken op een raam. Dat kan een raam in je woning zijn maar bijvoorbeeld ook het raam van je auto. Met een raamsticker kun je bijvoorbeeld een bedrijfslogo laten zien aan de wereld. Maar je kunt de stickers ook gebruiken om de ramen in je woning of kantoor op te fleuren. Vaak zijn die hartstikke saai. Bovendien kan een raamsticker zorgen voor koelte in je woning of auto omdat sommige raamstickers de zon weerkaatsen. Ze zijn dus multifunctioneel. 

Hoe werkt het

De meeste raamstickers hebben de opdruk aan de plakzijde van de sticker. Als je de sticker aan de binnenkant van het raam plakt, is deze van buitenaf leesbaar. Andersom kan natuurlijk ook. Dubbelzijdige raamstickers zijn van beide kanten leesbaar. Bij dubbelzijdige raamstickers is het zelfs mogelijk om verschillende ontwerpen te kiezen voor de voor- en achterkant van de sticker.

raamstickers

Op maat

Een raamsticker kun je natuurlijk op maat bestellen. Er zijn een aantal opties. Kies er bijvoorbeeld voor om slechts een deel van het raam te bestickeren. Je kunt ook een sticker op maat van het raam laten maken en het hele raam in een keer bestickeren.