Renovlies nieuwbouw

Renovlies nieuwbouw woningen

Ben je van plan om te verhuizen naar een nieuwbouw woning of ben je al ingetrokken? Dan is het belangrijk om te weten wat je met de muren kunt doen. Wanneer het huis net gebouwd is, kan het voorkomen dat je last krijgt van scheuren in je huis. Dit komt omdat enkele jaren na de bouw nog bouwvocht uit de muren kan komen. Je hoeft daarom ook niet te schrikken wanneer er scheuren in je wanden komen. Het is natuurlijk zonde om je muren dan te stucen wanneer er kans is op scheuren in jouw huis. Gelukkig is hier een goede oplossing voor. Je kunt namelijk gaan voor renovlies nieuwbouw. Renovlies is goed voor een nieuwbouwwoning en daarentegen ook een stuk goedkoper dan stucen!

Renovlies nieuwbouw

Renovlies aanbrengen op nieuwbouw muren

Als je ervoor hebt gekozen om renovlies te nemen, is het handig om te weten hoe je het renovlies aanbrengt. Wanneer er enkele pitten of gaten in de muren zitten, hoef je deze niet op te vullen. Dit komt omdat het renovlies dit al vanuit zichzelf bedekt. Je hoeft met het renovlies bijna niets meer aan je muren te doen! Dit is super fijn. Het renovlies kun je aanbrengen met lijm. Het is dan de bedoeling dat je het lijm op de muren smeert. Wanneer je dit hebt gedaan, kun je het renovlies goed aanbrengen op de muren. Zorg er wel voor dat het recht zit, anders krijg je hier last van in de toekomst. 

Renovlies is van zichzelf wilt, dit is voor veel mensen een saaie kleur. Daarom kun je er voor kiezen om het behang te kleuren met verf. Elke kleur kan het behang aan. Daarnaast is het mogelijk om het behang nog een aantal keer over te verven. Dit is fijn wanneer je klaar bent met de kleur die je op de muren hebt.

Geef een reactie