Tips voor het inrichten van de bijkeuken

Waarvoor gebruik jij de bijkeuken? Een bijkeuken is een ideale extra ruimte in het huis! De een gebruikt de ruimte om een wasmachine en droger te plaatsen en de ander gebruikt het als voorraadkast. Om jouw bijkeuken zo optimaal mogelijk in te zetten geven wij tips over het inrichten van de bijkeuken!

Tip 1: Wasmachine en droger

Zoals we al zeiden kun je de ruimte gebruiken om een wasmachine en droger in kwijt te kunnen. We raden je aan om deze op elkaar te plaatsen zodat je de overige ruimte ook nog kan gebruiken. Je kunt er zelfs voor kiezen om een grote deur voor de machines te zetten, zodat je hier niet tegenaan kijkt, 

Tip 2: Voorraad

Je kunt de bijkeuken ook gebruiken voor extra voorraad. Wij adviseren om hier levensmiddelen te plaatsen die je niet elke dag nodig hebt. Bijvoorbeeld extra wc-papier, of luiers voor baby’s. Dit is een perfecte plek om een schuifwandkast te plaatsen met extra voorraad erin. Kijk hiervoor eens bij Hubo Kampen

Tip 3: Kleding

Misschien dat je hier niet direct over na zat te denken, maar deze ruimte is perfect om extra kleding te plaatsen die je op dat moment niet nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan winterkleding die in de zomer alleen maar in de weg liggen in jouw kledingkast. Deze kleding kan je daarom perfect in de bijkeuken bewaren en in de winter omwisselen. 

Tip 4: Schoonmaakspullen

Vooral als je kleine kinderen hebt, wil je dat schoonmaakspullen niet voor de hand liggen. Deze wil je natuurlijk op een veilige plek hebben liggen waar de kinderen niet snel bij kunnen. De bijkeuken is dan een geschikte plek om schoonmaakartikelen in kwijt te kunnen!

Geef een reactie