Kei-gaaf.nl

Twee manieren om je huis te decoreren voor weinig geld

Het inrichten van een nieuwe woning is leuk maar ook een behoorlijke klus. Er komt namelijk van alles bij kijken: je hebt meubels nodig maar wellicht ook nog een vloer of gordijnen. Daarnaast wil je natuurlijk decoratie aanbrengen. Webwinkels als kei-gaaf.nl helpen je gelukkig een handje wanneer je bezig bent met decoratie. Deze drie varianten van decoratie kun je snel en goedkoop bestellen bij webwinkels kei-gaaf.nl.

Kei-gaaf.nl

Canvasdoeken

Niets is leuker dan kunst aan je muur. Peperdure kunst van duizenden euro’s is echter niet voor iedereen weggelegd. Wil je graag een schilderij aan de muur dat er uniek uitziet maar wil je wel dat het betaalbaar blijft? Een canvasdoek is dan de oplossing. dit ziet eruit als een schilderij en heeft daardoor een unieke en luxe uitstraling. Ondertussen kosten sommige canvasdoeken je nog geen vijftig euro. Je kunt er eentje uitzoeken met een mooie, rustgevende print of een landschap maar je kunt ook voor iets mafs gaan met een gekke tekst of felle kleuren. De keuze is aan jou, er zijn talloze canvas doeken op uit te kiezen. 

Kei-gaaf.nl

Full colour muursticker

Waarom al die lege muren zo laten als je er ook gave stickers op kunt plakken? Stickers zijn het nieuwe behang. Het bevestigen kost je minder tijd en je hebt ook nog geen prachtig, langdurig resultaat aan je muur geplakt zitten. Een muursticker blijft namelijk lang goed en is – mits goed geplakt natuurlijk – veel mooier en toch ook voordeliger dan verven of behangen.